Wat hebben we gedaan

Voor DMS Holland hebben we een reeks digitale strategieën en tools geïmplementeerd om hun online aanwezigheid te versterken en klantbetrokkenheid te vergroten. Dynamic Marine Systems (DMS) Holland, specialist in het ontwikkelen en produceren van stabilisatoren voor jachten, biedt innovatieve oplossingen die meer stabiliteit, comfort en veiligheid garanderen, terwijl de kans op zeeziekte aanzienlijk wordt verminderd. Ze onderscheiden zich door voor elk type jacht een moderne en geavanceerde stabilisatie-oplossing te bieden, met complete ondersteuning tot aan de inbedrijfstelling.

Frame 385

Product configurator

Een geavanceerde configurator is geïntegreerd in de website, die bezoekers helpt om snel en gemakkelijk de meest geschikte stabilisatie-oplossing te vinden voor hun jacht. Daarnaast levert dit voor DMS leads op die specifiek kunnen benaderen, omdat de configurator onder andere informatie over het jacht van de klanten ophaalt.

Website met overtuigingsprincipes

De website is herontworpen met een focus op overtuigingsprincipes, zoals duidelijke call-to-actions specifiek gericht op verschillende doelgroepen. Dit zorgt voor een gebruiksvriendelijke navigatie en effectieve leadgeneratie.

Frame 390
Vernieuwd kenniscentrum

Een kenniscentrum is ontwikkeld voor DMS om video's, foto's, referenties, nieuwsbrieven en nieuws op een overzichtelijke manier te plaatsen. Dit draagt bij aan het versterken van het merk als kennisleider en vergroot de online zichtbaarheid.

Kenniscentrum

Interactieve Demo Omgeving

Een online demo-omgeving is gecreëerd waar bezoekers via een ‘stabilisatieknop’ zelf de effecten van DMS’s stabilisatoren kunnen ervaren. Dit versterkt het begrip van het product en verhoogt de betrokkenheid van potentiële klanten.

Meer focus op doelgroep en toepassing in plaats van product

De website is meer oplossingsgericht ingedeeld, met specifieke pagina’s voor verschillende doelgroepen en toepassingen, wat de relevantie en effectiviteit van de communicatie naar elke doelgroep verbetert.

Product
Nieuws

Belangrijkste resultaten

1. Verbeterde klant interactie: Klanten vinden sneller en effectiever de juiste stabilisatieoplossingen.

2. Groei in Leads en Conversies: Een meetbare toename in kwalitatieve leads en hogere conversiepercentages door het inzetten van configurator.

3. Sterke merkbeleving en verhoogde online zichtbaarheid: De herontworpen website en interactieve demo-omgeving hebben DMS Holland geholpen om hun unieke verhaal en expertise op een overtuigende manier over te brengen.

4. Gerichte en effectieve Communicatie: Door de focus op specifieke doelgroepen en toepassingen, hebben we een nauwkeurigere en meer impactvolle communicatie kunnen realiseren

Deze veelzijdige aanpak heeft DMS Holland geholpen om hun digitale aanwezigheid te optimaliseren en heeft concrete voordelen opgeleverd in termen van klantbetrokkenheid, merkperceptie, en bedrijfsgroei.

Step
Frame 388
Kenniscentrum