Verbeterde performance en tijdswinst door lagere beheertijd

Hyperice, een toonaangevend bedrijf op het gebied van gezondheids- en welzijnsproducten, stond voor een uitdaging met hun webshop voor de Nordics-regio. Het beheren van de website kostte veel tijd en energie voor hun team, wat leidde tot inefficiëntie en extra werk. Het doel van het project was om de beheertijd verminderen en tegelijkertijd de snelheid en kwaliteit van de website verbeteren.

Hyperice Case Element Website Hero

Webshop advies, ontwerp en UX/UI optimalisatie

Voor dit project hebben we adviseert met het ontwerp en de ontwikkeling van de webshop van Hyperice. We hebben meegedacht over de strategie om de beheertijd te verminderen, zodat het team van Hyperice efficiënter kon werken. Bovendien hebben we verschillende UX/UI wijzigingen doorgevoerd om de conversie te verhogen en de webshop optimaal te laten presteren.

Hyperice Case Laptop Mockup
Hyperice Case iPad Mockup

Strategische sessie en wireframes

We begonnen met een grondige strategische sessie, waarbij we samen met het Hyperice-team een plan opstelden en de doelen helder definieerden. Het resultaat was een duidelijk overzicht van de verbeteringen die nodig waren en een reeks wireframes die als leidraad dienden voor het nieuwe ontwerp.

Hyperice Case Element Product Foto
Hyperice Case Element Mobile

Op maat gemaakte webshop met WordPress en WooCommerce

Om het beheer te vereenvoudigen, adviseerden we voor een op maat gemaakte webshop op basis van WordPress en WooCommerce. We minimaliseerden het aantal plugins om de website efficiënter en gemakkelijker te beheren te maken. Uiteindelijk leverden we de nieuwe website binnen slechts 2,5 maanden op, waardoor Hyperice snel kon profiteren van de verbeteringen.

Hyperice Case Element Afbeeldingen

Doorlopende support en optimalisatie

Ook na het opleveren van het project bleven we betrokken en boden we voortdurende ondersteuning, waaronder brainstormsessies om de snelheid en het beheer zo efficiënt mogelijk te houden. We gaven advies op het gebied van marketing en hielpen bij het verbeteren van de site, waarbij we zelf een aantal wijzigingen hebben doorgevoerd. Daarnaast stonden we Hyperice bij met het vullen en bijhouden van de site, zodat ze zich konden richten op hun kernactiviteiten.

Hyperice Case Product Hypervolt 2 Pro Pain Relief
Hyperice Case iPhone Mockup
Hyperice Case Homepage Slider Image